Lenulláztad magad? – amikor a siker megijeszt

siker-bukas

Látszólag vágyod a sikert, de közben mégis valami újra és újra megijeszt, beakaszt neked?

Régóta ismétlődő mintázat az életedben, hogy újra és újra lenullázod magad, pedig már egész jól felépítettél mindent, majd aztán történik valami és hirtelen minden mintha összeborulna és újra a padlón érzed magad? Ismerős?

De… Még mielőtt továbblépnél, azért nézzünk rá:

EZ A PADLÓ már nem ugyanaz a padló, mint ami 10 éve volt, ugye?

 

Az elmúlt hónapokban nagyon visszavonultam az online térből, de talán az sem áll távol a valóságtól, hogy a saját életemet is takaréklángra tettem, téli álmot aludtam 💤, kb. úgy semmi nem érdekelt… ez volt a megélésem…

2023 őszén 2 ponton is beletekinthettem abba a potenciába, ami bennem van, ami az én sikerem felé vezető úton hatalmas mérföldkövek (lehettek volna):

💥 szeptemberben egy előadás egyik előadójaként belekóstoltam abba, mekkora tér nyílhat az üzletemnek, ha végre leteszem az ellenállásom a videózás és az online világával szemben és „csakazértis” választom azt, amitől ennyire félek és mégis ennyire izgalmas

 💥a novemberi SOP (Symphonies of Possilibilities – egy csodás energetikai kezelés a lényedért, a választásaidért) tanfolyamon pedig valahogy megérkezett hozzám egy nagyobb erő, egy nagyobb energia, képesség, amiről olyan visszajelzést kaptam az egyik résztvevőtől, hogy ez tisztára olyan, mint Dain (Dain az AC társteremtője, az SOP kezelés megalkotója) ESB kezelése, amit kapott tőle…

 Milyen érdekes, hogy két ekkora elismerés, ilyen siker és kiterjeszkedés volt az, ami pont visszarántott picibe…

 

Egyszerűen piszkosul megijedtem a sikertől

Lehet, hogy EZ RÁD EGYÁLTALÁN NEM IGAZ, de ha mégis újra és újra lerántod magad és a kisebbet választod, akkor talán-talán érdemes továbbolvasnod. Összeszedtem neked a nálam észlelt, most felbukkanó tipikus mintázatokat, amik akár a te életedben is ismétlődhetnek: csak a te „bélád” vagy a te „családi mintád” vagy a te „testibajod” másképp mutatkozik meg.

 

SIKERGYILKOS ~ valami vagy valaki eltereli a figyelmedet a siker kapujában

A sikered közelében hirtelen egy esemény teljesen eltereli a figyelmedet, aminek hatására teljesen kiesel az energiából és esélyed sincs, hogy ezzel a lendülettel menj tovább. Azaz, lenne esélyed, ha …

Ahogy nekem is lett volna esélyem szeptemberben, ha megtartom a fókuszom, ahelyett, hogy engedem, hogy egy régi szerelem minden érzelmi cunamijával maga alá temessen és elvigye a figyelmem a teremtéseimről arra, hogy mi lett volna, ha mi mégis anno másképp döntünk. Jöttek a könnyek, az értetlenségek, a düh és aztán hetekig a várakozás… Ugye te is látod onnan nézve, hogy pazarló ez? Idő és életenergia száll ki a semmibe!

Vádolhatom őt, hogy mindezt ő okozta. De igaz lenne?

Mi van, ha mindennek TE is teremtője is vagy? Mi van, ha az Univerzumban csodálatos szimfónia egy-egy hangjaként működünk és mindenki olyan akkordot tesz hozzá, ami visz valamerre?

SIKERGYILKOS ~ előző életek fogadalmai: nem lehetek híres

A sikered együttjárhat azzal, hogy híres leszel és kiemelkedsz. Sokunknak vannak olyan előző életes traumái, ahol gyógyítói képességeinknek híre ment és az életünkkel fizettünk érte. Ha még ez kínzással is járt, ne csodálkozz, ha újra és újra visszafogod magad, ha éjjelente lever a víz, mert álmaidben feltör az üldöztetés emléke.

Sok-sok előző életem kapcsolódott gyógyítói tevékenységekhez és mindegyik ilyen ásás (Theta Healing technikája) borzasztó élményeket mutatott, amiket kioldottunk, de a félelem mégis ott lakik a lélek mélyén és véd. Megvéd attól, hogy újra sebezhetővé váljak. Az én módszerem az elkerülésre, hogy a képességeim töredékét engedélyezem magamnak, és azt is a csak nagyon értő és érzékelő szemeknek fedem fel. Így eltűntem teljesen az online felületekről, nem mutattam be az új elérhető lehetőségeket velem, ezt a csodás SOP kezelést sem.

Hogyan tudom ezt megváltoztatni mégis? Volt egy pillanat pár napja, amikor azt mondtam: OK, mi van, ha megtörténik újra? Mi a legrosszabb megint? Máglyára talán már nem küldenek… Mit választanék? A rettegést és a kicsit, ami újra és újra szétfeszít, magamat emésztve fel, magamat kínozva szét vagy belelépek a MINDEN-be? 

SIKERGYILKOS ~ azt választani, ami másoknak kényelmes

Amikor te másképp élsz, mersz kockáztatni, másképp gondolkodni, akkor valójában egy nagyon erős tükröt tartasz, ami nagyon-de-nagyon kényelmetlen másoknak. Tudom, hisz nekem sem kényelmes mások sikere… 

2023-as évem olyan teremtésekkel volt tele, amiket évekkel korábban még elképzelni sem mertem volna, egy szóval: enyém lett a várva várt siker. A bevételeim megsokszorozódtak, rengeteget utaztam, minden hétvégén az ország másik városában tartottam tanfolyamokat, izgalmas egyéni esetek és fejlődések, csodás átalakulások indikátora lehettem. De folyamatosan azt éreztem, hogy  ELVESZTEM A KAPCSOLATOT a családommal, a barátokkal és aggódtam: így magányos leszek. Vajon mennyi volt ebből az én érzésem, és mennyi volt az övüké, akik ezt érezték: így már alig jut időm rájuk és mennyire nem tudnak azzal az énemmel (lelkemmel) kapcsolódni, akit addig ismertek, ha én ennyire megváltozom.

Észreveszed te is, mekkora ko-produkció ez? Szerencsére már nevetek rajta, miközben benne voltam piszkosul elhittem én is, hogy nekem nem megy, összeomlottam, képtelen voltam bármit is megcsinálni, inkább már nem is érdekelt… csak hogy létrejöjjön újra a szűkösség.

Egy facilitáció segítségével bukkant fel aztán a fogantatásom energiája, ahogyan berobbantam az életbe és ahogyan már ott egyből érzékeltem is a „túl sok vagyok” energiáját, ezért választottam az összehúzódást inkább. Ami nekik még elfogadható. KÉNYELMES… Csak azért, hogy szeressenek. Ezt a választást, ezt a régi energiát már szét lehet robbantani!

Merj segítséget kérni te is! Keresd, aki neked megfelelő, érezni fogod! Életünk végéig fejlődünk, változunk, de önreflexiód függvényében egy külső szem segíthet meglátni azt, ami neked vakfolt.

SIKERGYILKOS ~ ítélkezés

Egonk egyik legnagyszerűbb eszköze, a másodpercek törtrésze alatti kategorizálása mindennek: veszélyes – nem veszélyes, jó – rossz, kell nekem – nem kell nekem. Ennél bonyolultabbak a fakkok, de a lényeg egy: megítélni, hogy az az adott dolog milyen hatással lehet rám és elkerülni, nehogy megsebződjek.

Csak ez a védelem túl erős lett. A képességem: az energiák észlelése, mozgatórugók, motivációk, érzelmek elemzése is képes az ego szolgálatába állni. Sikeres, tehetős emberek energiáját figyelve láttam meg az üres lufikat, a hamis ígéreteket, az átverést, a függőséget, esetenként nárcizmust is. Akarok-e én is ilyen lenni? Ilyen áron? 

Az érzékeléssel együtt jár, hogy érzékelem a rólam alkotott ítéleteket is… amikor posztoltam utazásokról, tanfolyamokról… Ahogy a tanfolyami helyszínek ára megduplázódott a következő hónapra mindemiatt. „Békét hozni jöttem a Földre…” így gyógyító lélekként kerülöm, hogy másokban indulatokat váltsak ki, és csak értetlenül álltam és néztem, ha mégis szembesülnöm kellett ilyen helyzetekkel. 

Kétféle reakcióba mentem: láthatatlanná válni, amennyire csak lehet és olyan enerválttá válni, amit biztosan senki nem fog megirigyelni tőlem.

Lehet így élni? Elárulom, hogy a potenciád mindig keresi majd a lehetőséget, hogy megmutatkozhasson! Ha nem a „jó ügyön” dolgozol, majd fogsz a rosszon. Ennek megértése az egyik kulcsod!

SIKERGYILKOS ~ össze kell omoljon a régi, hogy megérkezhessen az új sikere

Talán a természetben látjuk ezt és onnan vettük át, hogy valaminek el kell múlnia, hogy aztán jöhessen a tél és az új tavasz, az új gyümölcs, az új aratás? Mennyire teszed ezt az életed dolgaival? Először el kell mérgesednie a munkahelyeden a főnökkel a kapcsolatodnak, hogy kilépj és más helyet merj keresni? Jó tudom, valaki tart szeretőt is a házassága mellett… nem mindenki követi ezt a mintát!

Adott egy vállalkozási forma számomra, a maga adózási kereteivel: KATA. Amit imádok az egyszerűségével, hogy fél perc alatt elintézem egymagam a havi adózást, kb. egy óra alatt az éves adóbevallást, és úgy általában szeretem… tökéletes választás volt valamikor. És a közgazdász agyam egyszerűen nem érti, keresi a racionalitást még ezekben a percekben is, miért kell ezen változtatnom? Egyszerűen az energiát követve érzem, hogy van egy valami, ami meg akar születni, de itt van az elme, ami keresi az észérveket: nem talált! Nincs olyan verzió, amiben megéri a sokkal több költséget, a sokkal több macerát választani. Akkor marad a pusztítás! 

Pontosan érzékeltem azokat a pontokat 2023 őszén, ahol még egy szökkenés könnyedségével hoztam volna létre az újat és lépek át, de a túlagyalás közbelépett. És milyen „véletlen” az, hogy pont ebben az időszakban eltelt néha egy hónap is, mire bars kezelést kaptam… miközben egyre erősebben hiszem, hogy kezelés-kezelés-kezelés!!! Nincs mellébeszélés, nincs más, csak befogadás és változás.

+ 1 SIKERGYILKOS ~ imposztorszindróma

Örökké attól rettegsz, hogy egyszer majd kiderül, valójában nem is értesz ahhoz, amit csinálsz? Hogy egyszer majd végképp lebuktat valaki? Hidd el, nem vagy egyedül… És azt tudtad, hogy leginkább azokat érinti, akik igenis nagy potenciálokkal rendelkeznek?

Erről viszont már ebben a blogbejegyzésemben mesélek bővebben.

Te mivel buktatod meg magad a siker felé vezető úton? Mindez milyen hatással lehet a pénzügyeidre, a kapcsolataidra?

Amíg másokat, a körülményeidet okolod, addig a felelősséget és ezáltal a változtatás lehetőségét is feladod.

Visszavennéd életed irányítását?

Itt tudsz bejelentkezni: