Amikor egy elhunyt régi szerelem emléke akadályozza, hogy megérkezzen az új

access facelift kezelés hatása

Nem érkezik a szerelem az életedbe?

Te is már annyiféle módszert kipróbáltál, megannyi szakembernél jártál, valahogy mégsem jön az áttörés? 

Mi van, ha a lelked mellett a tested is tárolhatja energetikailag a fájdalmaid lenyomatát? Pl. egy arc őrizheti a rég elvesztett szerelem okozta gyász, szomorúság nyomát, pedig te látszólag csodaszép vagy és nevetsz, mosolyogsz.

Azonban valahogy ilyenkor mégsem vonzó az arcunk.

 

Az egyéni találkozókon nagyon sokszor elhangzik, hogy
💬 ” – én ezen már túl vagyok”
💬 ” – én ezt már megdolgoztam”

Néha ezt az ego, az önvédelmi mechanizmusunk mestere még tovább erősíti, mert nehogy véletlenül ráleljünk az általa alaposan körbebástyázott fájdalomra.

Azonban: NEM A FÁJDALOM TESZ MINKET TÖNKRE, HANEM AMIT AZ ELKERÜLÉSÉRE ALAKÍTUNK KI

Mariann története: a régi-régi gyász hatása

Mariann azzal keresett meg, hogy ő már nagyon-nagyon szeretne párkapcsolatot, és már annyiféle irányból járte ezt a témát körbe segítőkkel, de nem volt változás.

Már amikor belépett az ajtómon egy olyan mély szomorúságot érzékeltem, amit nem értettem, mert egy annyira csinos, bájos, talpraesett nő állt előttem. Ez a szomorúság számomra egy szinte vizenyős rétegként mutatkozott meg lelki szemeim előtt, ami szinte befedte az egész testét.
Ahogy beszélgettünk tovább, el is mesélte, hogy egy korábbi szerelme elhunyt, de ő ezen már túl van… ne is beszéljünk róla, már annyi esetben feljött ez, hogy biztos benne, ezt a témát mer feldolgozta és ha rágondol, már nincs is benne semmilyen rossz érzés, nem csuklik el a hangja.

Az arca azonban őrizte ennek a veszteségnek az energiáját… így bármennyire is volt az arca szép, energetikailag mégsem volt az a vonzó, ragyogó és üde tekintetű nő, aki lehetett volna.

 

facelift kezelés hatásai

Az ismétlődő trauma: mindenki elhagy engem

Ahogy beszélgettünk, és felfedtem számára, hogy az első pillanatban mennyire a szomorúság és a gyász jött át, anélkül, hogy tudtam volna a történetét, megtört a jég… így megnyílt a tér, leomlottak a falai és tudtunk haladni a facilitálással, szóbeli oldásokkal tovább, hányadszor is élte át újra, hogy újra és újra elhagyják…, míg kilyukadtunk a magzatkori ikervesztés traumájánál is.

Ilyenkor visz minket az információ, ami megjelenik és oldjuk ki mindezeket a tudatalattiba elsüllyedt blokkokat. 

A facelift kezelés hatása: kioldjuk a szomorúságot

Egy ilyen erős kezdés után jöhetett az energetikai kezelés: mindig azzal dolgozom, amit a teste kér. Ahogy hozzáérek a testhez, kapom az információt, mi az a kezelés, ami éppen itt és most a legnagyobb hatást hozza számára. Amin nem lepődtem meg, mert már annyiszor bizonyított: Mariann teste a facelift kezelést kérte… amin nevettünk is, mert a honlapomon böngészve ugyan az access bars kezelésre jelentkezett, mert már annyi jót hallott róla, de nagyon vonzotta ez a másik kezelés is. 

Nahát, nahát, nem csodálkozunk … az éberséged tudja, mire van szükséged valójában! 

A kezelés csodásan futott, olyan finom olvadósan bontott le mindent Mariannban. Utána csak annyit tudott mondani, úgy érzi, mint aki újjászületett teljesen.

Az új pár bevonzása

Mariann a következő találkozóra már egészen ragyogva érkezett, határozottan úgy érezte, hogy az előző kezelés óta szinte ragyog és ezt a környezete is érzékelte.

A második találkozón így tudtunk azon dolgozni, milyen párkapcsolatról álmodik, mik azok a minőségek, amiket szeretne tapasztalni a szeretett férfi oldalán. Tudod, nem az a fontos, hogy szőke hajú vagy kék szemű legyen, mert a nap végén nem attól leszel boldog, hanem hogy azokat az érzéseket adja-e neked, ami neked fontos.

Itt már dolgozgattunk azon, mit tud elképzelni, mi az, amit valóban megérdemel. Oldottunk sok-sok bevett hiedelmen és önértékelési kérdésén, valamint előkerült a szülői minta is, amit el akart kerülni mindenáron, pl. hogy egy végetnemérő háztartási szolgaságba kerüljön.

Amint összeállt mindaz, ami számára fontos, amire vágyik, megalkottuk belőle az „álomszerelem” energetikai gömbjét és elkezdtük táplálni és táplálni, hogy erősödjön.  Ha ezt nem érted, csak gondolj arra, milyen az, amikor egy terhes kismama gondolatban csupa szépet gondol a pocaklakójáról, beszél hozzá, erősíti. Itt is ehhez hasonló folyamat játszódik le!

Utolsó lépésként pedig kértünk minden olyan embert, aki ehhez valahogy hozzá tud járulni, akik közös barátok, bárki, akik az ún. véletlenjeinket alakíthatják… szóval mindenkit, segítse Mariannt, hogy létrejöjjön a nagy találkozás.

És létrejött. Mariann azóta is boldog párkapcsolatban él.