Az örökkön-örökké veszélye – óvatosan a fogadalmakkal!

Miért nincs jó párkapcsolatom?

Miért nem jön a szerelem?

Az első elakadás után kutatva

Emlékszel, mikor tinédzserként úgy érezted, ennél jobban már biztosan senkit nem fogsz szeretni? Ez a fiú az egész világot jelentette a számodra és alig vártad, hogy végre rád nézzen? Aztán elhívott végre moziba, majd pár nap után már szerelmet vallottatok egymásnak? Végül nemsokára már örök esküt tettetek? Érezted, hogy az a pillanat milyen más volt? Szinte megállt az idő!

Óvatosan a fogadalmakkal...

Vagy neked talán ez az élmény a húszas éveidben érkezett meg? A nagy Ő, az öröknek hitt párkapcsolat, szerelem, akivel csak szerelmeskedtetek napokon át… Ha nem vele voltál sem tudtál semmi másra gondolni, csak rá, szinte minden más eltörpült mellette, lebegtél téren és időn túl, még enni is elfelejtettél. Aztán egy csodás pillanatban még azt is megfogadtátok, hogy ti együtt lesztek örökkön-örökké, akármi is lesz ebben a világban, mert ti összetartoztok? Ő a te igazi párod, a lélektársad, az ikerlángod?

De az is lehet, hogy te az oltár előtt állva, szerelmesen néztél férjedre, felhúztátok egymásra a gyűrűket és tettetek fogadalmat, hogy szeretitek egymást, míg a halál el nem választ.

Milyen problémát okozhat egy-egy ilyen fogadalom?

Velem szemben egy csinos hölgy ül, nevezzük Kittinek. Kitti harmincas évei végén jár. Beszélgetésünk közben bontakozik a téma, mi fáj a jelenében leginkább: valahogy nem az igazi a párkapcsolata. Úgy érzi, szeretik egymást a jelenlegi párjával, akár össze is költözhetnének, de mintha a férfi tartózkodna ettől a lépéstől, mintha lenne egy láthatatlan fal közöttük, ami elválasztja őket.

Ahogyan elindítjuk a vezetett meditáció folyamatát és visszautazunk az időben, hogy megérkezzünk ahhoz az eseményhez, ami ennek a helyzetnek a gyökéroka, tolulnak fel egyből az emlékképek… az a bizonyos fogadalom, amit még előző párjával tettek egymásnak, még jóval a házasságkötésük előtt, az a pillanat olyan erős volt, az a bizonyos „megállt az idő” jellegű …. és a fogadalom ereje hatott, mert minden szava kellő erővel és szándékkal hangzott el. Azóta az a házasság tönkrement, évekkel ezelőtt már elváltak, de a fogadalom ereje még élt tovább és láthatatlan párként ott állt végig valaki mellette, aki mellé már nem fért be egy másik férfi, nem tudott belépni teljesértékű társként, csak amolyan félig-meddig. Amit a lélek így megmutat, azzal már képes foglalkozni, haladhattunk tovább az oldás felé és a régi párjától való elköszönés felé…

Legutóbbi híreim szerint Kitti párkapcsolata azóta szárnyal, a férfi már mellette áll mindenben, összeköltöztek, bemutatták egymást a családoknak és tervezgetik a családalapítást.

Örökkön örökké

A szavaknak erejük van!

Szeress szabadon!

Az élet tudjuk, forgandó: az első diákszerelmünk után jöttek mások, a nagy Ő-nek hitt párunk talán külföldön kapott munkát, vagy a házasságból válás lett.

Ha egy ideje nem találod azt a teljesértékű társat, azt a párkapcsolatot, akit-amit keresel, talán téged is épp egy örökkön-örökké fogadalma akadályoz. 

A szavaknak erejük van, ha egy emelkedettebb energiaszintű állapotban hangzik el, még nagyobb erővel hat. Óvatosan hát a kimondott szavakkal és az örökkön-örökké ígéretekkel. 

Akarsz-e vajon megkötve lenni energetikailag ugyanahhoz az egy lélekhez, akár életeken át, mindig visszatérve egymáshoz, akkor is, ha kiderült közben, mégsem ő a számodra hozzád illő férfi, nem vele tudsz egy tápláló párkapcsolatot kialakítani?

Valahol nálad is elakadás lehet, hogy nem találsz hozzád illő férfit, nőt? Vagy van melletted ugyan mindig épp egy aktuális, de aztán mind zátonyra fut, itt az ideje, hogy ez változzon! Szeress szabadon! Ha te is felszabadítanád magad, már egy alkalom is óriási változást hozhat!

* A találkozó 120 perces, magába foglal egy konzultációt és egy energetikai kezelést, ha választod.