Hinnem is kell benne?

alternatív önismereti módszerek

Nem vagy biztos benne, hogy ezek az alternatív önismereti módszerek valóban hatásosak?

„De én ebben nem hittem eddig!” – hangzik el sokszor a hozzám fordulók szájából, amikor telefonon érdeklődnek, mit is csinálok én.

Ilyenkor általában azt válaszolom, szerencsére NEM is KELL!

De eddig még szinte mindenki úgy távozott, hogy „Orsi, valamitől mégis működik!”

Nem kell vakon hinned - tedd próbára!

A javaslatom az, hogy ne higgy nekem, sőt senkinek se…  vakon. Kérdőjelezd meg mindazt, amit hallasz tőlem, forgasd át magadban, égesd át magadban vagy cselekedd meg, ha úgy érzed. Mindaddig, amíg nem válik igazán a tieddé a tapasztalás, addig csak egy újabb külső eszme marad. De tedd próbára!

Tedd próbára egyrészt a megérzéseid, amik hozzám vezettek! – Lehet, hogy csak egy magocska lesz, amit nálam találsz, de lehet, hogy végigkísérhetem veled a magocskád elültetését. Aztán együtt örülhetek veled, ahogy kikel és szárba szökken… Bármi is, valami vezetett és ezt a belső vezetődet csak úgy erősítheted meg, ha újra és újra odafigyelsz a jelzéseire.

És tedd próbára azt is, amiről beszélgetünk. Cselekedd meg és meglátod, lesz-e belőle valami. De hinned nem kell benne…

hit változás

A csoda benned van!

Bizalom és nyitottság kell ide

Ahogy egyáltalán nem kell hinni abban sem, hogy működnek az energetikai kezeléseim. A legemlékezetesebb talán a sok közül, amit erről mondtak nekem, ez volt:Orsi, ez nekem már akkora varázslás, hogy egyáltalán nem tudom követni, mit csinálsz és miről beszélsz. De benned nagyon bízom!” 

Nem hitt ebben a „varázslásban”, de a bizalma miatt annyira megnyitotta és átadta magát a folyamatnak, hogy hihetetlen változások jöttek létre alkalomról alkalomra.

Ez az a tér, ez az a bizalom, ami óriási megtiszteltetés számomra és ehhez szeretnék én minden egyes alkalommal hű maradni.