Access Facelift tanfolyam – élmények 1.

Access facelift kezelés

Gyönyörű, fiatalos arcbőrt szeretnél, de természetes módszerrel?

A kozmetikai piac látványos változásokat ígérő újabb és újabb fejlesztéseket dob piacra szinte minden nap.

Azonban csak egyetlen kezelés létezik, ami nem csak a külsődre, hanem egyúttal a lelkedre is hat!

Egy különleges tanfolyam: anya-lánya párossal

Már az este szerettem volna írni róla egy bejegyzést nektek, hogy ti is betekintést kaphassatok a csodából, amit a tegnapi Access Facelift tanfolyamon együtt átéltünk a résztvevőkkel:
 

Mi lehetséges egy ilyen napon?

Ennek a napnak a fő fókusza ugyan az Access facelift nevű energetikai ránctalanító kezelése, de, ahogy minden más is, ez is csak általatok tud megnyilvánulni..
A kezelés, a módszer, a technika, az egy lehetséges út, amelyen keresztül még jobban közeledsz ahhoz a csodás lényhez, AKI VALÓJÁBAN TE VAGY.
Access Facelift kezelés
Így tegnap is volt alkalmam gyönyörködni két csodás lény kibontakozásában, akik történetesen épp anya és lánya voltak. Anna, aki 50 évesen is hihetetlenül energikus, mozgékony, csodás, sportos testű, igazi nő, aki érzékeli mindazt a hitrendszert, amit általában gondolunk egy ennyi idős testről és hát, igen, épp elég küzdeni ez ellen is. 
És Léna, aki még tinédzser, de nagyon finom, érző lélekként már magába húzta a női lét megannyi hiedelmét, bizonytalanságát, örök kétkedését.

Feljött, mennyi mindent bevettünk, elhittünk a korunk kapcsán, az elmúlás kapcsán mi minden van már egy tini fejében is. Meri-e megmutatni magát, vagy épp elveszik a kedvét a szárnypróbálgatásoktól? A mellek elrejtése, a nőiesség álcázása már egy válaszreakció, ami nem a saját lelkéből fakad egy nőnek, kislánynak.

Egy pillanatra játssz el te is vele, mi bukkan fel benned?
# Rohan az idő megállíthatatlanul? Már az elmúlást érzed benne?
# Csak újabb ráncokat fedezel fel az arcodon? Szeretettel nézel rájuk vagy küzdenél ellenük?
# Nem bír már annyit a tested, mint régen? A vitalitás helyett enerváltságot, szürkeséget érzékelsz?
# Anyukád vonásait látod, ha tükörbe nézel? Másolod azt a képet, amit ismersz vagy magadat valósítod meg?
# Félsz, hogy így már nem leszel kívánatos nő? A szexualitásod pezseg még vagy már lemondtál róla teljesen?
# Az önbizalmadat a sok gyönyörű fiatal nő, az újságok címlapja mind lerombolja vagy büszke vagy a korodra, a tapasztalatodra, a testedre és szeretettel ápolod?

Egy kis gyakorlás:

Ha van kedved, fogj egy papírt vagy füzetet és kezdd el összeírni a te hiedelmeidet az öregségről, szépségről, idő múlásáról! Mi az, amiket a női felmenőid mondogattak? Mi az, ami a környezeted hitrendszere? Mi az, amit a férfiaknak tulajdonítasz?

Tudtad, hogy ezekkel mindezt teremted meg a saját életedben?

Ez mind feloldható!

Az arcunkon valójában ezek az ítéletek, ezek az érzelmi lenyomatok hagynak nyomot.
És a tanfolyamon, ahogy haladtunk előre, kezelte egymást anya és lánya, oldódtak a hitrendszerek, lágyultak el az arcon lévő vonások, fényesedett a bőr és ragyogott fel a szem, a szóbeli falicitálásokkal pedig könnyebbedett mindkét lélek.

 

 

Érdekel a tanfolyam?