Most AJÁNDÉKOT kapsz tanfolyami jelentkezésed mellé

Szeretetnyelv ajándékozás

07.07 – én van a születésnapom, ezért ettől a naptól kezdve, 7 napon keresztül megajándékozok mindenkit, aki szeretne a tudatossága irányába egy nagy lépést előre tenni!

2022. 07.07. 00:00 és 2022.07.13. 24:00 között beérkező minden teljesáras Access Bars vagy Access Facelift tanfolyami regisztráció (és az előleg átutalása) után

ajándékba kapsz egy 15.000 Ft értékű ajándékutalványt.

Az utalvány egy 60 perces alkalomra szól, amely felhasználható ONLINE vagy OFFLINE bármely általam nyújtott szolgáltatásra 2022.12.31-ig. Kipróbálhatsz vele bármely másik testkezelést, facilitálást, de kalandozhatsz velem pl. az OH-kártyák világába is.

Access Facelift tanfolyamok országszerte

2022. július 3. – Budapest

2022. augusztus 6. – Szombathely

2022. augusztus 9. – Budapest

2022. augusztus 13. – Dunakeszi

 

Tanfolyam egyedi igény szerint

*Amennyiben nem találtál neked megfelelő időpontot vagy helyszínt, egyedi igény szerint szervezhetünk neked / nektek barátnőddel, pároddal tanfolyamot.

A természetes szépségért

Access Facelift tanfolyam

Mi az, amit TE tudsz a szépségedről?

Milyen lenne elengedned minden külső elvárást?

Milyen lenne a saját belső szépségedet ragyogtatnod?

Milyen nézőpontok alakítják a te arcvonásaidat?

Amit megtanulsz a tanfolyam során:

Az Access Consciousness® Energetikai Facelift® egy csodálatosan kényeztető energetikai kezelés, amely egyrészről kúraszerűen alkalmazva simítja ki finom ráncaid az arcodon, dekoltázsodon, vagy a tested más területein. A bőröd felragyog, a fakó, élettelen arcbőröd újra élni kezd.
Mindamellett, hogy a bőröd változni kezd, kioldódnak a ráncok mögött megbújó érzelmi terheid, az el nem sírt könnyeid. Elengedheted az idő múlásához kapcsolódó hiedelmeid és megtapasztalhatod, a szépség belülről fakad.
Nem kell hinned nekem, tapasztald meg! (tapasztalatokat a kezelés hatásairól itt olvashatsz)
 
Ez az ítélkezésmentes érintés világa, és a testek vágynak erre az érintésre. FÉRFIAK is imádják!
 
 
A tanfolyam során mindemellett megismerheted az Access Consciousness egyéb alapeszközeit is, ha még nem voltál Bars tanfolyamon, a kérdésekről beszélünk, a tisztító mondatról és mindenről, ami téged épp foglalkoztat a módszer kapcsán és hogyan használhatnád az életedben azt.  (Az Access Bars tanfolyamról itt tájékozódhatsz – nem előfeltétel, de jól megalapozza a Facelift tanfolyamot, ha ebben a sorrendben végzed el őket.)
 
A tanfolyamon 2x adsz és 2x kapsz kezelést. Begyakorolod ezáltal a kezelés lépéseit, végig segítelek, válaszolok minden kérdésedre, ami felmerül benned.

 

Magyar nyelvű kézikönyvet, kezelési útmutatót is kapsz, amely révén könnyen gyakorolhatod otthon is majd a kezelést. 

Bekerülsz az Access Consciousness rendszerben regisztrált kezelők közé, amelyről nemzetközi szinten elismert oklevelet adok át neked!

Hivatalosan Access Facelift kezelővé válsz, beépítheted a praxisodba, ha már segítőként dolgozol.
Masszőrök, kozmetikusok a kezelés energiáját beépíthetik már meglévő kezelési rutinjukba vagy önálló szolgáltatásként is felvehetik!
 

Csatlakozol hozzánk te is?

Befektetésed Önmagadba:

15 éves korig ingyenes, 15-18 éveseknek: 50%-os kedvezmémy

18 éves kor felett: 89.000 ft 

(nemzetközi szinten meghatározott, egységes díj a Magyarországon élők részére. 

Ha más országból érkezel, pontosítjuk a díjat!)

Gyere egy barátnőddel, így biztosan lesz mindig kezelőpartnered, akivel egymást kezelve szépülhettek!

Érzékeled az energiáját, milyen változásokra leszel képes?

Gyakran ismétlődő kérdések:

Nem, nincs szükséged semmiféle előképzettségre vagy alapismeretre.

Igen, a tanfolyam során kétszer is begyakorlod a facelift kezelést. Valamint emellé kapsz még egy kézikönyvet és fejábrákat is, amelyek mindig kéznél lesznek és kezelés közben is nyugodtan nézheted őket.

Igen, tudsz gyakorolni, Access csere lehetőségeket szerveznek szerte a világban, akármerre mész, bárhol be tudsz csatlakozni.