Access Facelift tapasztalatok 1.

Access Facelift tapasztalatok

Ránctalanítás természetes módszerekkel?
Vagy még ennél jóval több is?

Az évek folyamán, mióta használom az energetikai facelift kezelést, annyi csodálatos változásnak lehettem részese, az alábbiakban ezeket osztom meg veled is.

FIGYELEM: jóval több ez, mint ránctalanítás, érdemes tovább olvasnod, milyen meglepetéseket tartogat ez a lehetőség.

Önismeret és szépség egyben?

Tényleg igaz lenne a mondás, hogy a „Szépség belülről fakad„?

Az energetikai facelift kezelés egy finom, érintésen alapuló kezelés, amelyet alapvetően dekoltázson, nyakon, arcon végzünk és az érintés közben az Access Consciousness rendszerében fellelhető legösszetettebb energia-kombinációját futtatjuk.

Tapasztalatom szerint a testek, mindegy, hogy férfi vagy nő, mind éheznek az ítélkezésmentes, elvárásmentes érintésre. Ez olyan mély megkönnyebbülést hozott az általam kezeltekre, hogy a beszámolók alapján szinte mintha „mázsás súlyok gördültek volna le a mellkasukról, arcukról”.

A változások csak ebből az ítélkezésmentes, elvárásmentes térből tudnak elindulni.


Mindezeken túl az energetikai kezelés közben dolgozhatunk mindazon a régi emlékeken, traumákon, fájdalmakon, hiányokon, hiedelmeken, nézőpontokon, amelyek alakították / alakítják arcod szerkezetét, ráncaidat. Ez az "önismereti feltárás" a lelked is könnyebbé teszi és egész más jövőt formálsz magadnak. És igen, a szépség innen, belülről fakad.

Piros története - arcüreggyulladás kezelése

Piros azzal hívott fel, hogy lemondja az aktuális találkozónkat, mert nagyon megfázott és már érezte az arcüregeiben azt a bizonyos nyomást, amely a kezdődő arcüreggyuladásának szokott a jele lenni. Évek óta szenvedett tőle egy-egy téli időszakban.

Megbeszéltük, hogy még nincs annyira borzasztóan, hogy ne tudjon kimozdulni otthonról és kipróbálunk rajta egy kezelést, amit még nem ismert: a facelift kezelést.

Már a kezelés közben kicsit jobban érezte magát, meglepő módon egész ritkán kellett zsebkendőért nyúlnia, azonban inkább az utána érzés volt jelentős, teljesen kitisztult a feje… Az akut helyzet miatt másnapra is bejelentkezett egy újabb alkalomra, és sikerült teljesen elkerülnie a szokásos köreit, amit alig akart elhinni.

Kezelés közben persze dolgoztunk azon is, hogy elengedje mindazokat, amit ő eddig el tudott képzelni gyógyulási folyamatként, mennyire teremtette már előre az egész szokásos lefutási folyamatot az első tünetek után.

Szeretnéd megtanulni ezt a csodálatos kezelést?

A  Facelift tanfolyam leírását és az aktuálisan elérhető időpontokat ITT találod.

Andrea története - női terhek oldása

Andrea csak valami kényeztetésre vágyott épp, úgy érezte az arca így tavaszra teljesen megfakult, sápadt, és nem szívesen nézett tükörbe mostanában. 46 évesen hirtelen most úgy rászakadt az idő múlása, erre keresett valami megoldást. 

Ahogy elhelyezkedett a masszázságyon és betakargattam, már a teste közvetítette felém az információt, hogy ez a mai kezelés sem egy „szimpla” facelift lesz. Igen, a testek beszélnek hozzám, megsúgják, mire van itt az idő, mivel dolgozhatunk még, mitől szeretne megkönnyebbülni. És tudtad, igen, minél tudatosabb vagy és bevonod a testedet is a teremtéseidbe, segít neked abban, hogy olyan választásokat hozz, ami tápláló számára, pl. tudsz így segítőt is választani. 

Andrea teste az első pillanattól fogva intenzíven fogadta be az energetikai kezelést. A dekoltázsát kezelve neki is az egész teste bizsergett, kérte a táplálást, gyógyulást. Igen, a kezelés energiája az egész testben fut, minden sejt részesül belőle.

Ahogyan haladtam területről területre, úgy bukkott ki Andreából egy-egy régi történet és mind valahogyan a nőiségével állt kapcsolatban, és felfedte magát az anyai-nagyanyai generációk terhe is. Ezek mint súlyos maszkok, ültek Andrea arcán, szinte mosolytalanná, élettelenné téve a saját vonásait. Oldottuk ezeket a régi blokkokat is és Andrea a kezelés végére úgy sugárzott, annyira megkönnyebbült, hogy egy óriási öleléssel köszönte meg az élményt.

Kati története - arcidegzsába kezelése

Katival már benne vagyunk az önismereti folyamatában, de egyik alkalommal szenvedő arccal érkezett, egy fogászati kezelés óta nem akart múlni a fájdalom, arcidegzsábára gyanakodtak.

Ebben az esetben is a testét kérdeztem, a sokféle energetikai kezelés közül, mi lenne számára itt és most a legnagyobb hozzájárulás? És válaszként a facelift bukkant fel.

Miért is lepődtem meg, hisz ez az egyik legkomplexebb energia-kombináció, rengeteg más alapkezelést foglal magába.

A kezelés után elmúlt a fájdalom és 3 napig vissza sem tért, teljesen megkönnyebbült, később pedig folytatták a fogászati kezelést és megoldódott a probléma.

Péter története - férfi tapasztalat

Péterrel is dolgozunk már hosszú ideje az életterületeken, és a befogadása volt már téma többedik alkalommal. Milyen elgondolkodtató, hogy a befogadás képességét jobbára nőknél feszegetik, ez is egy olyan ponttá vált megfigyeléseim szerint, ahol félrecsúsztak a dolgok. Igen, a férfiak sem csak a harcos minőséget kell megéljék!

Egyik alkalommal, ahogy nála is a testét kérdeztem, a sokféle energetikai kezelés közül, mi lenne számára itt és most a legnagyobb hozzájárulás, a faceliftet választotta.

Ahogy engedélyt kértem, hogy érinthetem-e a mellkasát, arcát, és kimondtam, hogy facelift kezelést adnék, kicsit meglepődött Péter, de aztán ahogy az érintésem által megérezte azt az elvárásmentességet, ítélkezésmentességet, olyan erős, hangos sóhaj szabadult fel belőle, olyan megkönnyebbülés és olyan befogadás, egyikünk sem tudott megszólalni, az energia szó nélkül dolgozott. Bennem pedig olyan mély hála jelent meg, hogy én is részese lehettem, általa kapcsolódtam a férfi kollektívhez és amit rajta keresztül ott és akkor kioldhattunk mindabból, hogy neki mindig erősnek és magabiztosnak kell lennie, hogy egy férfi egyedül oldja meg a feladatokat és neki mindent meg kell tudnia oldania