Miért nem jutsz el az ötleteiddel a megvalósításig?

semmire sincs elég idő

Mi a megoldás a halogatásra?

A minap egy vállalkozó férfival beszélgettem

Évekkel ezelőtt kidolgozott egy ötletet, amelyről olyan nagy lelkesedéssel és intenzitással képes mesélni, hogy éreztem, minden tüze-lelkesedése benne van, azonban nem jutott el vele a megvalósításig a mai napig.

Hogyan lehet ezzel a problémával dolgozni?

Elakadása, hogy ez az ötlet kb. öt éve a fejében létezik és pár rajzon kívül nem sikerült még sehogyan sem maradandó formába öntenie és megosztani a világgal. Arról beszélgettünk, miért nem tud ő ebben továbblépni.

Perceken belül ástunk a témájában egyre mélyebbre és mélyebbre a Theta Healing módszerével. Igen, ilyen az, amikor már úgy érzed, hogy végképp itt az idő a cselekvésre, eleget tököltél már, bizonytalankodtál, próbálkoztál, ilyenkor megnyílik az út és könnyedén haladunk előre..

De mi is történik ilyenkor konkrétan? Egy vezetett meditáció segítségével, miközben kényelmesen fekszel egy masszázságyon, eljuttatlak a theta állapotba, amely egy kellemes mélyrelaxációs állapot, egyfajta könnyed lebegés-szerű érzés, annyira éber vagy még, hogy kommunikálj velem, de már belső képek is megjelennek.

Régi családi tragédia a háttérben?

A meditációja során eljutottunk a gyerekkorához és egy családi tragédiához, amikor a szülők, akik szintén vállalkozóként dolgoztak, és sikeresek is voltak benne egészen egy pillanatig, ahol minden kettétört. Azóta ez a férfi, hiába akart látszólag előrébb jutni, dolgozott rengeteget a sikerért, azonban közben folyamatosan elgáncsolta saját magát.

A meditáció során rálátott a rég elnyomott emlékre és arra is, hogy annak idején, legbelül a lelke levont egy következtetést, és tett egyfajta fogadalmat. Ezeket kellett már csak kioldani onnan és megérkezett a belső béke.

És beindult a teremtő energiája is hihetetlen intenzitással azonnal

A visszajelzései alapján olyan intenzív volt neki ez a meditáció, hogy teljesen leizzadt és remegett minden porcikája, ugyanakkor teljesen felszabadultnak érezte magát.

Miért nem érem el a céljaim?

Ha a belső iránytűnk el van hangolva, nehezen érünk célba.

Minden mindennel összefügg!

Sikeres vállalkozóként vagy szépen ívelő karrierrel, anyagi biztonsággal a hátunk mögött is vannak olyan helyzetek az életben akár hivatás, akár magánélet kapcsán, amikor egyszerűen nem látunk egyedül tisztán. Ja, és azt nem is mondtam, hogy a párkapcsolat is szóba került…. mert mindig összefügg minden mindennel.