előző életbeli traumák oldására - Theta Healing

Találjuk meg a gyökérokot!

A Theta Healing módszerének megalkotója Vianna Stibal, aki  rákbetegségéből kigyógyulva fejlesztette ki ezt a théta állapotban zajló technikát. Ezt az állapotot egy vezetett meditáció révén érjük el, amikor már majdnem elaludnánk, de helyette egy kellemes, lebegő állapot jön létre, ahol az elme kikapcsol és teret ad az intuitív énünknek.

Ezzel az állapottal egy ajtót nyitunk meg a tudatalattink felé és képesek vagyunk rálátni akár a gyermekkorban átélt fájdalmak okozta elakadásokra, akár a generációkon átívelő, örökölt minták, sorsok által okozott elakadásokra és végül pedig az előző életekből áthozott karmikus feladatokra is.

Theta Healing Dunakeszin és online

Oldjuk ki a probléma gyökerét!

A Theta Healing nem csak rálátást ad neked a mintákra, a hidelmeidre, bár már minden, ami a tudatos részre kerül, már nem köt minket gúzsba, hisz lehetőségünk van másképp cselekedni.

Így a vezetett meditációban, miután tudatunk meglátta a problémánk gyökérokát, képesek vagyunk a történetet felülírni, a szeretet, a megbocsátás, a bocsánatkérés erejével feloldani.

Témák

Gyakorlatilag bármely téma feldolgozható ezzel a módszerrel:

– párkapcsolati problémák

– anyai, apai minta

– bőség, pénz

– belső nő / férfi

– archetípusok

 

Azonnal belevágnál?

Jelentkezz be most:

első alkalommal 10.000 Ft kedvezménnyel!

Díja: 35.000 ft helyett 25.000 ft

Foglalásod után számlát küldök neked a megadott adatok alapján, amelyet átutalással tudsz rendezni, foglalásod csak az utalás beérkezte után válik véglegessé. Pontos címet ezután küldöm el.

A 24 órán belül lemondott találkozók díja nem kerül visszafizetésre.