Csak nézed a kamasz gyermeked és teljesen tehetetlennek érzed magad?
Nem tudod, hogyan segíthetnél neki?
Hogyan lehetne újra jó köztetek a kapcsolat?

problémás kamasz

Csak nézed a kamasz gyermeked és teljesen tehetetlennek érzed magad?

Nem tudod, hogyan segíthetnél neki?
Hogyan lehetne újra jó köztetek a kapcsolat?

Mi kellene ahhoz, hogy gyermeked könnyedebben lépjen át a felnőttkorba?

Felnőttként már biztosan sokszor felsóhajtottál, hogy ha én ezt előbb tudtam volna!

A küldetésem a kamaszokkal pont ez! Sokkal korábban felszabadítani őket azoktól a gátlásoktól, amiktől mi magunk most felnőttként szenvedünk.

Képzeld el, mekkora előnnyel indul el az a gyermek, tinédzser az életben, akár a karrierje, akár a magánélete kapcsán is, aki már elkezdett a belső világával foglalkozni, az önbizalmát erősíteni, kideríteni az erősségeit, elengedve azt a sok gátló hiedelmet, ami a világunk része.

Hol rontottam el szülőként?

Ezt tudnod kell: Nincs tökéletes anya, nincs tökéletes apa!

Ha szülő vagy, már tudod, milyen volt gyermeke lenni valakinek, biztosan megfogadtad sokszor, hogy te nem leszel olyan, te másképp csinálod. Aztán a szerepbe megérkezve mégis azon kapod magad, hogy mennyi mindenben ismétled mégis a mintát, ami beléd ivódott. Ha már erre a felismerésre eljutottál, hidd el, közel vagy a megoldáshoz is! Felül tudod írni ezeket a mintákat, hogy ne add örökül tovább!

Ugyanakkor azt is megfigyelhetted, hogy amivel te küzdöttél vagy még ott él benned, az sok esetben akár hatványozottabban is megjelenhet valamelyik gyermekedben. És pont emiatt nehezebben is tudtok ebben változást elérni, hisz, mint a mondás is tartja, itt „Vak vezet világtalant.” Ilyenkor tud segítséget jelenteni egy külső szem, egy külső szakember, aki kísér titeket más megoldások felfedezésében.

Akár te, akár a gyermeked fedezi fel az új utakat, hoz könnyedséget a témába, az az egész családi rendszeretekre megoldást ad majd. Ez már az ajándéka egy-egy ilyen folyamatnak, amire nem is számítasz, de egyszer majd körbenézel és rácsodálkozol: jééé, valami itt megváltozott!

Miért merem magamat ajánlani nektek?

.... mert ugyan nincsen saját gyermekem, csak a veszteséget és az elengedést tapasztaltam meg a gyermekvállalás során eddig életemben, de:

* éppen emiatt minden gyermek mintha kicsit a sajátom is lenne,
** dolgoztam a családsegítői területen és gyámhivatali kirendelt szakértőként is megtapasztalva a legkeményebb helyzeteket, legnehezebb sorsokat
*** privát ügyfélkörömben rengeteg gyermek, kamasz fordul meg, akikkel mindig megtaláltam eddig a hangot,
**** elkötelezetten segítem a fiatalokat, hogy az ő életük már sokkal könnyedebb lehessen...

Mások mondták rólam

Azonnal belevágnál?

Jelentkezz be most:

első alkalommal 10.000 Ft kedvezménnyel!

Díja: 35.000 ft helyett 25.000 ft

Foglalásod után számlát küldök neked a megadott adatok alapján, amelyet átutalással tudsz rendezni, foglalásod csak az utalás beérkezte után válik véglegessé. Pontos címet ezután küldöm el.

A 24 órán belül lemondott találkozók díja nem kerül visszafizetésre.