Hogyan lehetne több pénzem? 1.rész

  • Post author:
  • Post category:pénz
pénz hiány okai

Rengeteget dolgozol, de valahogy mégsincs elég pénzed?

Van olyan időszak, mint ez a mostani, sokadik lezárásos, pandémiás időszak, amikor egyszerűen nem jön ki a matek. Rengeteget dolgozol, de nem elég a pénzed, nincs elég bevételed, nem tudsz kijönni havonta pozitívra…. ilyenkor úgy érezheted, itt már csak kisebb csoda segíthetne!

Hogyan tehetnél szert még több pénzre?

Vajon eszedbe jut-e, hogy lehetnek egyéb bevételi forrásaid is, mint amikben eddig gondolkodtál? Másik szolgáltatás bevezetése, olyan, ami egészen természetes képességed, könnyedén megy neked, épp ezért nem látod, hogy az értéket képviselhet mások számára.

De akár még könnyedebben is juthatsz több pénzhez. Kérdés azonban, el tudod-e egyáltaltalán képzelni, hogy pl. nyerjél lottón? Ha te is azok körébe tartozol,

  • akik soha, vagy nagyon ritkán nyertek bármit is,
  • akiknek kisebb összeg már belefért a teremtéseibe, de nagyobb tétel még nem,
  • akik mindig keményen megdolgoznak mindenért,
  • akiknek ritkán pottyan az ölébe nagyobb ajándék vagy pénzösszeg,

akkor érdemes elgondolkodnod, hogy a tudatalattid vajon milyen hiedelmeket tárol?  

Kioldhatjuk ezeket a hiedelmeket?

  • Hajlandó lennél-e eltörölni, megsemmisíteni, visszaküldeni tudatossággal mindazon hiedelmeidet
  1. amelyek megakadályoznak abban, hogy a pénz könnyedén áramoljon feléd, akár lottónyeremény, akár ajándék vagy bármilyen más formában? Mindent, ami ez, eltörölnéd, megsemmisítenéd?
  2. hogy neked mindenért keményen meg kell dolgoznod és semmit nem kaphatsz ingyen? Mindent, ami ez, eltörölnéd, megsemmisítenéd?

És nézzük meg az ellenkezőjét is!

Ha azok körébe tartozol, akik mindig csak várnak az elérhetetlen nagy nyereményre, és attól remélik majd sorsuk, életük, boldogságuk forrását:

  1. Hajlandó lennél-e visszavenni az erődet
  2. Visszavenni az erődet, amit átadtál, kihelyeztél a lottónyereménybe, ezzel magadat erőtlen, béna, boldogulásra képtelen egyénnek nyilvánítva? Mindent, ami ezt nem engedi, eltörölnéd, megsemmisítenéd?

És végül:

  1. Hajlandó lennél megengedni magadnak, hogy bárhogy, ismétlem, bárhogy megérkezhessen az életedbe a pénz
  2. Abbahagynád a kontrollálását annak, hogy te találd ki ennek minden módját?
  3. Hagynád, hogy meglepjen az Univerzum
  4. Rábíznád az Univerzumra, hogy kitalálja ennek a legjobb módját? Mindent, ami ezt nem engedi, eltörölnéd, megsemmisítenéd?

Fenti oldási technika az Access Consciousness módszerei alapján dolgozik, ha neked még nagyon érthetetlen ez így, akkor javaslom, hogy jelentkezz be ezen témákkal egy segítőhöz, bármelyik is piszkált meg, ott valami megbújhat és érdemes vele foglalkoznod.

Természetesen én is szívesen állok rendelkezésedre!

Hogyan lehetne több pénzem?

Saját erőből könnyedén!

Remélem, sikerült neked bemutatnom a két végletet, egyrészt, amikor nem bízunk az Univerzum támogatásában, mindent magunk akarunk vérrel-verítékkel megoldani, és nem hisszük el, hogy könnyedén is kaphatunk, a másik pedig, amikor csak a külső erő menthet meg minket, de ezzel önmagunkat tesszük erőtlenné. Egyik sem jó, tisztítsd le mindkettőt!