Access bars kezelés: vélemények és tapasztalatok

Accesc bars vélemények

Access Bars kezelés vélemények: Mik a valós tapasztalatok: működik vagy csak átverés?

Gondolkodsz azon, hogy kipróbálod az Access Bars kezelést, de kíváncsi vagy előtte mások milyen hatásokat tapasztaltak, mit értek el egy-egy kezeléssel, milyen vélemények vannak róla? Az interneten sokféle véleménnyel találkozhatsz: Vannak, akik szerint ez a módszer átverés, míg mások esküsznek rá.

Ebben a bejegyzésben megosztom veled az én személyes véleményemet is az Access Bars kezelésről, amely több éves saját élményes tapasztalaton és számtalan kezelésen alapul.

Tudományos kutatásokra alapozott vélemények az Access Bars kezelés hatásairól

Mindenekelőtt belinkeltem egy videót, amelyben Jeffrey L. Fannin Ph.D. neurológus egy 2015-ös kutatás eredményeit ismerteti. 

A kutatás részletes leírását ITT éred el (angol nyelvű).

A kutatás során megállapították, hogy:

  1. Az Access Bars® kezelés beindítja a megrekedt energiákat a testben (ld. az agyi képek),
  2. Kezelés közben egyfajta összehangolódás zajlik, hasonlóan, mint sok-sok éve meditálóknál, a fej tetején található koronacsakrán keresztül az Univerzummal és beindulnak a teremtési folyamatok.
  3. A résztvevők 85%-ánál tapasztaltak QEEG agy koherencia változást.
  4. 63%-uk érezte az érzelmi vagy fizikai változást a kezelés után.

Mindez nem múlik azon, hogy hisz-e benne a kezelt egyén vagy nem.

access bars kezelés

Access Bars kezelés hatásai: Az én tapasztalataim

A saját életemben (Itolvashatsz rólam többet, ha szeretnél) az Access Bars kezeléssel egy tanfolyamon találkoztam először, teljesen a megérzéseimben bízva választottam a kurzust és az oktatót. Azóta is úgy gondolom, életem egyik legjobb befektetése lett. 

Heti szinten kérek bars kezelést, de ha úgy érzem, valami most jobban beragadt, nem mozdul, nincs ötletem, hogyan tovább, elfáradtam, motivációm kevés: MÉG TÖBB BARST KÉREK. Egyszerűen olyan szinten lenyugtatja az idegeimet egy jó bars kezelés, mintha napokra elvonultam volna meditálni. És miközben így lenyugtat, kitisztul a fejem, mintha megnyílna egy tér, ahonnan bepottyanhatnak a tiszta válaszok az éppen aktuális témáimra, feladataimra. Imádom.

Amíg azt keresed, hogyan köthetsz bele, miért nem működik, csak ellenállásban vagy a változással.

Mit hozhat neked egyetlen Access Bars kezelés vajon? Mi van, ha az egész életed megváltozhat?

Dr. Dain Heer (aki ma már az Access Consciousness társteremtője) épp életének mélypontján az öngyilkosságot fontolgatta, amikor elment egy bars kezelésre. Az élete megváltozott, megtanulta a módszert és gyakorolta, gyakorolta, pedig az első 25 alkalommal semmit nem érzékelt az energiákból. Azóta már számos haladó tanfolyama facilitátora és Gary mellett a társteremtője a rendszernek. 

A Te és az Access Bars: ügyfeleim tapasztalatai, véleményei a kezelés hatásáról

Volt egy nagyon kedves ügyfelem, éveken keresztül kb. 2 hetente kért bars kezelést, nagy ritkán, pillanatokra érzett egy-egy pontnál valami enyhe bizsergést. De a változást így is meghozta. Mind saját magán is érzékelte, mennyiben más az élete, mint előtte, kevésbé szorongott és aggodalmaskodott, mind a környezete is folyamatosan dicsérte.

Bár számos más testkezelés is nagyon hasznos lehet, de egyetlen egy Access Bars kezelés megoldotta egyik ügyfelemnél a kb 6 hónapja fennálló potencia problémát.

Több ügyfelemmel tapasztaltuk már, hogy munkahelyi kiégés, elakadás esetén, amikor úgy érezték, nincs ötletük, semmi ihletük egy-egy projekt kapcsán, bars kezelés után napokig pörögtek, tele új ötletekkel, az eddig halogatott feladatokat könnyedén megoldották.

A legyakrabban jelentkező hatások egyike a jobb alvásminőség. Miután az alvást nagyon sok esetben a túlzott agyi aktivitásunk okozza, a túlagyalás, amire a legzseniálisabb oldás egy bars kezelés, így ez a hatás nagyon hamar megjelenik.

Több tinédzsert is hoztak hozzám szülők szorongási problémákkal: túlizgulták már az egyszerű tanórákat is, a sok stressztől még kimerültebbek voltak és egy dolgozat megírása vagy a felelés már iszonyat megterhelést jelentett számukra. Mindegyik esetben már az első kezelés látványos változást hozott: pl. a tinilány, aki állandóan mozgatta a lábait idegességében, teljesen lenyugodott és könnyedén tudta venni az iskolai kihívásokat.

Kipróbálnád te is?

Itt tudsz bejelentkezni: