Egyedi vagy

Milyen önismereti módszer a legjobb számodra ?

önismereti módszerek

Számos módszertan szerepel az eszköztáramban, az én alapvető nézetem az, hogy mindig rád szabva azzal dolgozzunk, ami épp akkor ott neked a legnagyobb hozzájárulás! A te igényed a vezérfonalunk és nem sablont, vagy bevált sémákat használunk.

A legjobban bevált a 2 órás találkozó, mivel akkor van időd kifejteni, mi épp a nehézség az életedben. Ez alatt fontos folyamat zajlik, megérted értelemmel, mi történt, miért történt az veled, ha kell tovább ásunk még pl. az OH-kártyák segítségével.

A találkozó második felében kioldjuk a feljött blokkokat egy energetikai kezeléssel vagy egy mély, vezetett mediációval, akár egy előző életes trauma-oldás-sal.

És mindig lesz min gondolkodnod a találkozók között is! 

Te ezekben nem hittél mostanáig? Akkor talán olvasd el ezt!

Valószínűleg nem tudunk együttműködni, ha

Az első, legfontosabb lépés, az életünkben a saját felelősségünk felvállalása. Ha azonban te mindenért másokat okolsz, egészen biztosan nem fogunk tudni együttműködni.

Minden változik. Ha azonban a valódi célod a jelenlegi helyzeted konzerválása, mert rettegsz bármiféle változásról, akkor nagyon nehezen dolgozunk együtt, de nem lehetetlen.

Benned van a megoldás és te vagy a kulcs is hozzá! Senki nem tudja megoldani helyetted az életed, nincsen kapszula, amit bevehetnél. De éppen emiatt benned van a képesség és a lehetőség is, hogy megoldjad! Ha azonban másoktól várod az instant, azonnal ható megoldásokat, akkor nem jó helyen jársz éppen.