Access bars: átverés vagy működik?

Accesc bars átverés vagy működik

Szeretnéd kipróbálni az Access bars kezelést, de vajon kamu-e vagy tényleg hatásos?

Sokféle hír kering a neten az Access bars hatásáról, vannak olyan vélemények is, amelyek azt állítják, hogy kamu és átverés ez a kezelés, sőt, hogy az Access Consciousness alapítója szcientológus volt vagy még mindig az.

Ebben a bejegyzésben elmondom, én hogyan látom ezt, sok-sok évnyi tapasztalat, kezelés és tanítás után.

Kezdjük egy kutatással?

A videóban Jeffrey L. Fannin Ph.D. neurológus mutatja be egy 2015-ös kutatásának eredményeit.Többféle eszközzel viszgálták az agy állapotát bars előtt és után.

A kutatás részletes leírását ITT éred el (angol nyelvű)

A kutatás során megállapították, hogy az Access Bars® kezelés közben

  1. a beragadt energiák megindulnak a testben (ld. az agyi képek),
  2. egyfajta összehangolódás zajlik, hasonlóan, mint sok-sok éve meditálóknál, a fej tetején (található koronacsakrán) keresztül felfelé az Univerzummal és beindulnak a teremtési folyamatok.
  3. a résztvevők 85%-ánál tapasztaltak QEEG agy koherencia változást.
  4. 63%-uknál a kezelés után érzelmi vagy fizikai változást észlelt

Mindez nem múlik azon, hogy hisz-e benne a kezelt egyén vagy nem.

access bars kezelés

Saját tapasztalataim

Én a saját életemben az Access bars kezeléssel egy tanfolyamon találkoztam először, teljesen a megrézéseimben bízva választottam a kurzust és az oktatót. Azóta is úgy gondolom, életem egyik legjobb befektetése lett.

Heti szinten kérek bars kezelést, de ha úgy érzem, valami most jobban beragadt, nem mozdul, nincs ötletem, hogyan tovább, elfáradtam, motivációm kevés: MÉG TÖBB BARST KÉREK.

Néha játszom vele és napi szinten szervezek magamnak egy kezelést, olyankor elképesztő változások indulnak be robbanásszerűen.

Amíg azt keresed, hogyan köthetsz bele, miért nem működik, csak ellenállásban vagy a változással.

Mit hozhat neked egyetlen kezelés vajon? Mi van, ha az egész életed megváltozhat?

Dr. Dain Heer (aki ma már az Access Consciousness társteremtője) épp életének mélypontján az öngyilkosságot fontolgatta, amikor elment egy bars kezelésre. Az élete megváltozott, megtanulta a módszert és gyakorolta, gyakorolta, pedig az első 25 alkalommal semmit nem érzékelt az energiákból. Azóta már számos haladó tanfolyama facilitátora és Gary mellett a társteremtője a rendszernek. 

Olyan, mint egy MLM rendszer?

A kurzusok egymásra épülnek, igen. Ennek oka, hogy a haladóbb kurzusok témáit egyszerűen nem lenne képes befogadni az, aki még nem tart ott energiában. 

Gary-ék invitálnak folyamatosan arra, hogy légy éber, haladj velük és teremtsd a nagyszerűbb életet.

De mindig, minden pillanatban van választásod. Választhatod azt, hogy bár tudatos vagy, éber az információkra, mi teremtene éppen többet neked, de épp mégis mást választasz.

Akkor is működik, ha nem érzek semmit?

Volt egy nagyon kedves ügyfelem, éveken keresztül kb. 2 hetente kért bars kezelést, nagy ritkán, pillanatokra érzett egy-egy pontnál valami enyhe bizsergést.

De a változást így is meghozta. Mind saját magán is érzékelte, mennyiben más az élete, mint előtte, kevésbé szorongott és aggodalmaskodott, mind a környezete is folyamatosan dicsérte.